Dragi posetioci,

Nalazite se na stranici Dekupaž carstva koja prezentuje moj hobi ukrašavanja predmeta od terakote, drveta, stakla, plastike, plute, bambusa i drugih materijala, pomoću dekupaž tehnike, kao i ostalih tehnika koje doprinose da predmeti dobiju “novo odelo”.
Prezentacija je osmišljena tako da vam na jedan neuobičajen i pomalo šaljiv način predstavi moje radove.
U svet dekupaža sam ušla 2011. godine, sasvim neplanirano i ono što sam mogla videti pri prvom susretu sa ovim carstvom, jeste ….

Da u Dekupaž carstvu,
najlepši snovi postaju java.
Da se tu živi život po volji,
i radi samo ono što se voli.

Zato sam tu sreću i zadovoljstvo poželela da podelim sa Vama.
Želim Vam da uživate u proputovanju kroz Dekupaž carstvo.

Dekupaž carstvo je stvoreno na temeljima velike ljubavi, lepote, kreativnosti i blagostanja.

Vladavini g-dina Dekupaža je velika podrška prelepa One Stroke Dama.

Život pun ljubavi, poštovanja i harmonije krasi zajednicu g-dina Dekupaža i njegove One Stroke Dame. Njihova ljubav je stvorila sve stanovnike carstva.

Carstvo okružuje predivna priroda u kojoj g-din Dekupaž i One Stroke Dama svakodnevno uživaju. Lepota prirode i društva, koji ih okružuju, kao i brojna putovanja koja oplemenjuju njihov život, velika su inspiracija za kreativno stvaranje stanovnika carstva.

U carstvu nema bolesti, siromaštva, krivičnih dela, rata, prirodnih nepogoda… Ovde se živi život iz snova, život o kakvom smo, do sada, čitali u bajkama.

Ovde nikada ne pada mrak. Sunce sija 24 sata 365 dana u godini.

Zbog svega navedenog u Dekupaž carstvo često dolaze turisti. Svi oni su srdačno primljeni i ugošćeni od strane stanovnika carstva.

Postoji verovanje da se, sa usvajanjem samo jednog stanovnika carstva, u dom unosi deo ljubavi, sloge i blagostanja koji vladaju u carstvu. Ovo se verovanje, vremenom pročulo, pa se tako i broj turista iz meseca u mesec, iz godine u godinu, povećavao.

Svaki stanovnik carstva, trenutkom stvaranja, stiče dar sreće koji sa sobom nosi gde god da krene.

Odlaskom u novu porodicu dar sreće se prenosi na sve ukućane.

…(više o stanovnicima carstva možete pročitati u “Galeriji carstva”)

Translate »