Galeriju carstva čine fotografije mojih radova odnosno stanovnika carstva.
Svaki stanovnik je unikat, i veliki ponos Dekupaž carstva.

 

Za g-dina Dekupaža  i njegovu voljenu One Stroke Damu vreme je dragoceno, i zato vreme koriste da se vole, druže i množe.

Proces stvaranja novog stanovnika carstva može biti duži ili kraći u zavisnosti od poslovnih obaveza g-dina Dekupaža, ali, u svakom slučaju, bez obzira na vreme koje je potrebno da carstvo dobije novog stanovnika, svaki od njih je plod velike ljubavi, uloženog truda i energije.

Kao i mi, i ovi stanovnici imaju potrebu i želju da lepo izgledaju – da obuku lepu garderobu i da se okite atraktivnim nakitom.

Za šivenje odela stanovnika carstva koriste se posebni materijali koji se biraju prema prirodi i temparamentu stanovnika, ali i prema prilici za koju se šije odelo.

Pored lepe garderobe vole i nakit, pa su vrlo često okićeni šljokicama, cirkonima, dugmićima, satenskim i ostalim ukrasnim trakama. Uvek im je važno da su atraktivni i posebni.

Stanovnici carstva vole da se neguju i ulepšavaju.

Nega se ogleda u blagom umivanju suvom ili vlažnom krpom. Ne vole da se kupaju i potapaju u vodu. Neki od njih se plaše da će sa vodom otići sva njihova lepota i sjaj.

Pojedini stanovnici se ulepšavaju u posebnim salonima lepote koji su za njih specijalizovani.
Nakon ulepšavanja umeju danima da se prave važni, jer su svesni da su tada u svom punom sjaju. Salone lepote obavezno posećuju kada su neki važni datumi, praznici, rodjendani, ali se dešava da se ulepšaju i bez nekog većeg povoda, čisto iz svog hira i zadovoljstva, da bi svojom lepotom zasenili i bili u centru pažnje gde god se našli.

Iako su grupisani po tematskim naseljima carstva, svi stanovnici su složni i povezani neraskidivim kreativnim vezama.

Uživajte u upoznavanju stanovnika carstva …

Translate »